+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00
Szombat: 08:00 - 12:00

Rólunk

RólunkSióház Centrum Kft.

Üdvözöljük Weboldalunkon!

A Sióház Centrum Kft. 2009-ben alakult családi vállalkozásként, fő tevékenységünk építőanyag kis- és nagykereskedelem. Termékkörünk közel 80 gyártó kínálatát tükrözi és felöleli a szerkezeti házépítésekhez szükséges anyagok teljes körét. Új telephelyünkön kibővült áruválasztékkal állunk vásárlóink rendelkezésére.Forgalmazott termékeink között megtalálhatók a falazó anyagok, tetőfedőanyagok, beton termékek, födémrendszerek, vasanyagok, nyílászárók, hőszigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok, vakolatrendszerek, szárazépítészeti anyagok, építési kemikáliák, kéményrendszerek, térburkolatok.

Térkő mintakert

Új térkő mintakertünkben 4 gyártó közel 80  féle termékét tekinthetik majd meg.

Csempe bemutató terem

Szaktanácsadással és  lárványtervezéssel  segítünk eldönteni, hogy a lehető legjobb döntést hozzák a burkolatok kiválasztásakor.

Cégünk partnere

Magyarország legnagyobb építőanyag beszerzési társaságának az Új-Ház Centrum  Zrt.-nek.
Számunkra visszatérő elégedett vásárlóink a legjobb referenciák, akik családias hangulatban szerzik be a számukra fontos építőanyagokat pincétől a padlásig.

Ha szaktanácsadásra van szüksége, vagy segítséget szeretne kapni a házépítése során, vagy csak tervez, de szívesen tájékozódna, mondjuk az árakról, a korszerű anyagokról, technológiákról forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik mind kiváló szakemberek, és örömmel állnak rendelkezésükre.

Reméljük, hogy Önt is mihamarabb vásárlóink között üdvözölhetjük!

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Ugrás az oldal tetejére