+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00
Szombat: 08:00 - 12:00

SW-Umwelttechnik térburkolat

SW-Umwelttechnik térburkolat

Klasszikus Termékcsalád

Klasszikus térköveink ugyan hagyományos formavilágúak, mégis formabontó látványt nyújtanak. Hétféle színben, számos látványos megoldással a kerttervezői fantáziánknak nem szabnak határt.  Egyedi lerakási mintákkal változatossá teheti kertjét ezekkel a térkövekkel.

A képre kattintva, közvetlen a gyártó oldalán tájékozódhat a termékekről!


Salgókő

Klasszikus és rendezett megjelenés, amelyhez a játékos hullámok és ívek életvidám hangulatot párosítanak. Az elrendezési lehetőségek végtelen variációjának köszönhetően bármilyen környezetben kellően érvényesül.

Füzérkő

Egy igazán különleges burkolókövezet. Formai kialakítása lehetővé teszi az extrém teherbírást. Szélsőséges körülmények és kihívások mellett is évtizedeken át ellátja feladatát. Ipari felhasználásra, autóparkolókba ajánljuk, azonban kertekben és udvarokon is kiválóan megállja a helyét.

Solymoskő

Minimalista megjelenés, mely könnyen alkalmazható a modern trendekkel. Letisztult megjelenése által könnyedén belesimul környezetébe. Elegáns és modern. Egyszerűségének köszönhetően könnyedén variálható a lerakása.

Dobogókő

A kombinációk nagymestere.
Méretének és formájának köszönhetően könnyen párosítható nála nagyobb térkövekkel. A variációkkal érdekes és izgalmas hatást érhetünk el, ami garantálja, hogy a felületet sosem unjuk meg. Vele elengedheted a fantáziád, legyen szó színekről vagy a lerakás mikéntjéről.

Hatkő

A hatszögek misztériuma és tökéletes illeszkedése, variálhatósága és játékossága bármely kertet vagy kocsibeállót, sziklakertet meghódít. Külön élvezet a szemnek, hiszen az egyik legősibb természetes alakzatról van szó.

Azért, hogy megkönnyítsük a lerakási munkálatokat, elérhetőek a kezdőkövek. Így kevesebb munkával pontosabb eredményt érhet el.

Fodorkő

Modern megjelenés, egyszerű és pontos illeszkedés, izgalmas mintázat. Az extremitásig is merészkedő forma elevenséget sugároz, és könnyed megjelenést kölcsönöz a környezetének. Némi kreativitással könnyen kihozhatjuk belőle a maximumot, cserébe évtizedekig élmény lesz ránézni.

Maroskő

Ezek a kövek azokhoz szólnak, akik változatosságra és némi szabálytalanságra vágynak. Az elrendezésnek csak a képzelet szab határt, hisz minden adott ahhoz, hogy megvalósítsd azt, amit előtted még soha senki.


Prémium Termékcsalád

Modern és elegáns kövek, gondosan kialakított felületi minőséggel és színvilággal. A színek kialakításánál a földszíneket az uralkodóak.  Az árnyalatokat a természetes anyagok ihlették. Kínálatunkban  jelen vannak a homogén, egyszínű és a kevert színű felülettel gyártott térkövek is.

Maroskő

Ha eltérnél a megszokott elrendezéstől, de még a színekben is törekszel a legkülönlegesebb eredményre, lehetőséged van a prémium skáláról választani.

Bodrogkő

Egyszerű, de könnyen variálható kialakításának köszönhetően tökéletes választás a geometrikus mintázatok szerelmeseinek és a könnyed, letisztult elegancia pártolóinak is. A térkövek elrendezését illetően szinte bármi megvalósítható, egészen különleges árnyalatokban is.

Zselickő

Letisztult modernitás, ami kellő eleganciával és lazasággal ruházza fel a kültereket. Felületére öröm pillantani, hiszen a betonnak minden jó tulajdonsága tükröződik rajta, kezdve a tapintástól egészen a mintázatig.

Írottkő

Ez a kőtípus igazi lázadó, aki rendszert visz a rendszertelenségbe is. Formájának és színének köszönhetően természetesen idomul környezetéhez, mégis játékosságot csempészve a látképbe.

Íriszkő

Igazi formatervezési csúcsteljesítmény. Öröm ránézni, hiszen olyan csavart csempész a látványba, amivel nem lehet betelni. Igazán modern és izgalmas, megunhatatlan élek és illesztések.

Hernádkő

Ha valami egészen egyszerűre vágysz, érdemes elgondolkodnod ezen a térkövön. Sima és nagy felület, amely könnyedén egységesíti a teret, mégis megtartva annak egyéniségét és stílusjegyeit. Megbízható, csendes társ, aki éppen annyira feltűnő, amennyire kell.

Jázminkő

Az ArtDeco stílus megjelenése óta hódít a halszálka elrendezés, mégis újdonságként hat minden
egyes alkalommal, amikor meglátjuk. A Jázminkő patinás, mégis könnyed és finom kiegészítője a térnek.

Szilakő

A térkő, amelyre tökéletesen igaz a kevesebb több állítás. Nem akar tolakodni, hivalkodni, csak természetes valójában kiegészítésként funkcionálni, harmonizálni és gyönyörködtetni. A különböző méretek egymással kombinálhatók.


Antikolt Termékcsalád

Antikolt kategóriás térköveink természetközeli színvilágukkal patinás, romantikus hangulatot kölcsönöznek kertünknek, mely így a nyugalom szigetévé válhat. Antikolt köveinket több méretben és színben kínáljuk, amelyek között mindenki megtalálhatja a környezetéhez leginkább illeszkedőt.

Tokajkő

Ódon, romantikus megjelenésű térkő típus. Koptatott felületei, patinás megjelenése a legkellemesebb sétálóutcák hangulatát idézik. Szabálytalan élei nem nehezítik a lerakást, azonban időtálló és hagyományőrző megjelenést kölcsönöz a térnek.

Mádikő, Tállyakő

Azoknak ajánljuk, akik vágynak a patinás megjelenésre, szabálytalan élekre és természetes színekre, mégis kerülnék a klasszikus megoldásokat.

A lerakás módja teljesen rád van bízva, hiszen a két hosszméretnek köszönhetően akár együtt is alkalmazhatod őket.

Tarcalkő, Szerencskő

Azoknak ajánljuk, akik vágynak a patinás megjelenésre, szabálytalan élekre és természetes színekre, mégis kerülnék a klasszikus megoldásokat.

A lerakás módja teljesen rád van bízva, hiszen a két hosszméretnek köszönhetően akár együtt is alkalmazhatod őket.


Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Ugrás az oldal tetejére