+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00
Szombat: 08:00 - 12:00

Beltéri nyílászárók

Beltéri nyílászárók

Ajtó, aminek lelke van

A Full Doors több évtizede az ország vezető, egyedi beltéri ajtókat gyártó cége, ezért pontosan tudjuk, hogy egy modern otthonban milyen esztétikai és műszaki megoldásokra van szükség.

Beltéri ajtó

Az utóbbi évtizedekben felgyorsult technikai fejlődés nyomán a beltéri ajtó utólag is beépíthetővé vált. Nem az építkezés során kerül tehát a helyére, hanem azt követően; tulajdonképpen a lakásba kerülő első bútordarab. Abból a szempontból is a bútorzat részévé vált, hogy könnyedén, komolyabb beavatkozás, felfordulás és kosz nélkül cserélhető. Eljött végre az idő, hogy belsőépítészeti elemként színében, anyagában és stílusában harmonizáljuk környezetével!

Egyedi ajtó

Az “egyedi ajtó” kifejezés jelölheti a szabványostól eltérő falnyílások méreteihez igazodó nyílászárót. Ennek gyártásakor mi, “méret utáni szabóságként”, alkalmazkodunk a már adott körülményekhez. A végeredmény pedig nemhogy semmilyen esztétikai, vagy technikai kompromisszummal nem jár, hanem az így készült Full Doors ajtók a lakás, iroda, vagy egyéb beltér díszeivé válnak. Mivel a gyártás a megrendelést követően indul, a termék variálhatósága szinte korlátlan. Reméljük, hogy honlapunk segítségével kreatív energiái felszabadulnak, hogy esztétikai és ergonómiai szempontból eddig ismeretlen távlatokat nyissanak, illetve mindezek eredményeként, Ön is a sok ezer elégedett Full Doors ajtó tulajdonos egyikévé válik.

Tervezze meg saját elképzelés szerint az Ajtótervezővel

Kattintson a képre!

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Ugrás az oldal tetejére