+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00
Szombat: 08:00 - 12:00

Velux

Velux

A képre kattintva, közvetlen a gyártó oldalán tájékozódhat a termékekről!

Árnyékolók és redőnyök

Tegye teljessé tetőtéri ablakát VELUX árnyékolóval. A VELUX árnyékolók és redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a tetőtéri ablakoknak. Csak az eredeti megoldások nyújtanak abszolút fényzárást, optimális fényszabályozást, kellő védelmet a meleggel és a rovarokkal szemben éjjel-nappal. Válasszon a külső rolók vagy a belső rolók közül - kézi, elektromos vagy napelemes működtetéssel.

Tetőkijárat

Az épületekre vonatkozó előírások megkövetelik a tetőkibúvók vagy vészkijáratok alkalmazását, azonban Önnek ebben az esetben sem kell lemondania a tető vagy otthona esztétikumáról. A VELUX márkától megkaphatja a megfelelő megoldást bármely tetőre.


Választékunkban a kéményseprők tetőre kijutásához szükséges tetőkibúvót, ill vészkijárati funkciót betöltő ablakot is kínálunk lakott tetőterekbe. Ezek az ablakok magukon hordozzák a VELUX minőségjegyeit – kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, a biztonsággal, esztétikummal és tartósságal kapcsolatos elvárásoknak is maximálisan megfelelnek a többi VELUX tetőtéri ablakhoz hasonlóan.

Tetőkibúvók

Használaton kívüli tetőterekhez, padlásokhoz

Ön és padlása a VELUX tetőkibúvókkal természetes fényhez és szellőztetési lehetőséghez juthat. A GVT és VLT tetőkibúvók hőszigetelő tulajdonságai eltérnek a lakóterekbe kifejlesztett tetőtéri ablakokétól, ezért csak fűtetlen és hőszigetelés nélküli padlásokra alkalmasak.

  • Hőszigetelés nélküli padlásokra ajánljuk.
  • Az ablak burkolókerettel egybeépítve készül.
  • A tok anyaga fekete poliuretán (GVT) illetve fenyő (VLT), az ablakszárnyé feketére galvanizált alumínium, mely karbantartást, felületkezelést nem igényel.
  • A szárny oldalra nyitható 
  • Három szellőzőállásban rögzíthető

Távműködtetők

VELUX INTEGRA® család


Fénycsatorna

VELUX fénycsatorna ablaktalan helyiségekbe

Ideális gardróbba, fürdőszobába, folyosókra

Kiegészítők

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Ugrás az oldal tetejére