+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00
Szombat: 08:00 - 12:00

Pórusbeton

Pórusbeton


Silka falazóelemek


Pince falak

A Silka mészhomoktéglák nagy nyomószilárdságuk miatt különösen alkalmasak pincefalak készítésére. A falvastagság kiválasztása statikai méretezés alapján történik. A pincefalak készítésekor kiemelten gondoskodni kell a talajnedvesség illetve a talajvíz elleni szigetelések szakszerű elkészítéséről, mely megóvja a falazatot a bejutó káros nedvességhatásoktól. A szigetelések készülhetnek szigetelés tartó falra vagy közvetlenül a pincefalra. A mészhomok falazóelemek nem éghetőek, az építőipari oldószerekkel szemben ellenállóak, így egy pontosan, kitöltött fugákkal épített pincefalra nem kell kiegyenlítő alapvakolat.

Teherhordó falak

A Silka mészhomoktéglákból megfelelő statikai méretezés mellett már 15 cm-es vastagságtól is készíthetőek teherhordó falazatok. 

Vázkitöltő falak

Silka téglákból vázkitöltő falak is készíthetőek. Külső falak esetében figyelembe kell venni a falazat hőátbocsátási tényezőjét, mely nem haladhatja meg a U = 0,45 W/m2K,
ezért a Silka falazatok minden esetben kiegészítő hőszigetelést igényelnek.

Vékonyágyazatú habarcs


Felhasználás

Az Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs a Ytong építési rendszerhez kifejlesztett nagyszilárdságú, vékony rétegű, fehér színű habarcs. Teherhordró, vázkitöltő és válaszfalak építéséhez, nagyszilárdságú falak készítéséhez. Sima és nútféderes profilozású Ytong falazó- és válaszfalelemhez, kiegészítő termékekhez, és előfalazó lapokhoz.

A falazást fagyveszélyes időszakban +5 oC hőmérséklet alatt fel kell függeszteni. Fagyálló kötésgyorsító alkalmazása nem javasolt!

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Ugrás az oldal tetejére